Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Overdracht gerenoveerd basketbalveld tevens vierhoekstoernooi met als winnaar Oase

Overdracht gerenoveerd basketbalveld tevens vierhoekstoernooi met als winnaar Oase

Door de sportvereniging Keep fit is op zaterdag 25 februari 2023 aan het Korps Politie Suriname het gerenoveerd basketbalveld overgedragen. De politie is als beheerder van het gerenoveerd veld dat staat op de Politie academie aan de Commewijnestraat aangewezen. De renovatie is een samenwerking geweest van Keep fitters, Staatsolie en Tjongalanga onder supervisie van Keep fit. De sportvereniging Keep fit is opgericht in 1967 door Paul Leeflang en is thans onder voorzitterschap van Maurice ROEMER.

Bij de overdracht is er een vierhoeks toernooi afgewerkt waaraan hebben deelgenomen, de basketbal verenigingen van Staatsolie en Oase, De Politie Basketbal vereniging en de organisator Keep fit. Op de vierde plaats is geëindigd de sportieve organisator Keep fit gevolgd door Staatsolie en de politie basketbal vereniging met respectievelijk de derde en de tweede plaats. Met een scoor van 21 punten is de basketbal ploeg van Oase de winnaar geworden van dit toernooi.

The post Overdracht gerenoveerd basketbalveld tevens vierhoekstoernooi met als winnaar Oase appeared first on Korps Politie Suriname.