Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Zware aanrijding met persoonlijk letsel in Nickerie

Zware aanrijding met persoonlijk letsel in Nickerie

Twee motorrijders, E.K. (48) en J.K. (56), zijn ernstig gewond geraakt bij een botsing met een vrachtwagen op zaterdagochtend 2 september 2023. Het incident vond plaats ter hoogte van de Middenstandspolder in het district Nickerie.

Na melding van de ernstige aanrijding met persoonlijk letsel begaf de politie van het Wageningen-bureau zich naar de locatie voor onderzoek. Bij aankomst op de plaats van het ongeval werden de motorrijders E.K. en J.K., die familie van elkaar zijn en niet aanspreekbaar waren, op de weg aangetroffen. Ze werden per ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) vervoerd voor medische hulp.

Uit het politieonderzoek is gebleken dat de twee motorrijders op de weg reden vanuit Paramaribo en richting Nickerie gingen. Ter hoogte van de Middenstandspolder was de bestuurder G.J. (66) van het vrachtwagen voertuig bezig met het maaien van gras langs de weg. Op een gegeven moment keerde G.J. zijn pick-up om terug te keren in de richting van Wageningen. Tijdens deze manoeuvre kwam hij dwars op de weg terecht, waarbij de twee motorrijders met het vrachtwagen voertuig in botsing kwamen. Beide motorrijders raakten ernstig gewond en werden door twee passerende verpleegkundigen in een stabiele positie geplaatst voordat ze met de ambulance naar MMC werden overgebracht.

Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder G.J. (66), die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is ingevorderd in afwachting van het onderzoek.

Het onderzoek naar dit ongeval wordt voortgezet.(kps)