Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Zwangere ontvoerd, verbrand en beschoten

Zwangere ontvoerd, verbrand en beschoten

Een 22-jarige zwangere vrouw heeft een zware dag achter de rug. Ze werd ontvoerd, in brand gestoken en neergeschoten, maar overleefde alles. Ook de baby maakt het goed.

De politie in het Amerikaanse Detroit heeft twee mannen aangehouden voor de daad. Een van de verdachten is de vader van de nog ongeboren baby

De negen maanden zwangere vrouw werd gekidnapt, nadat ze de vader bij hem thuis had afgezet na een avondje film kijken. Haar handen en voeten werden vastgebonden met ducttape en ook haar ogen werden afgeplakt. Daarna brachten de ontvoerders haar naar een onbekende locatie waar ze de arme vrouw overgoten met aanstekervloeistof en in de fik staken. Ook werd ze eenmaal in haar bovenrug geschoten, waarna de laffe criminelen er snel vandoor gingen, zo meldt de Detroit Free Press.

De zwangere dame bleek een taaie, want ze wist niet alleen de vlammen te doven door over de grond te rollen, maar ook los te komen van de tape. Vervolgens reed ze naar een tankstation en belde ze daar haar moeder.

Uit onderzoek blijkt dat de vrouw weer helemaal zal herstellen van haar onaangename avontuur. Ze is ondertussen begonnen met de bevalling.

(Spitsnieuws)


Posted

in

by