Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Woordenwisseling over lichaamsgeur eindigt in steekpartij

Woordenwisseling over lichaamsgeur eindigt in steekpartij

PARAMARIBO — Een woordenwisseling tussen de 23-jarige A.R. en de jongere broer van zijn vriendin, R.P (18), is in en steekpartij geëindigd. A.R. was dinsdag op bezoek bij zijn vriendin en had R.P. daarbij duidelijk gemaakt dat hij zijn lichaamsgeur niet verdraagt en dat hij dus op afstand moest blijven.

Dit viel niet in goede aarde bij de 18-jarige. Hij schold A.R. uit en viel hem ook aan met een voorwerp. Zijn rivaal bewapende zich ook met een voorwerp en slaagde erin om hem een slag toe te brengen op zijn schouders. De 18-jarige viel daarbij op de grond. De vriendin keurde het gedrag van A.R. af. Ze zou dat bekend hebben gemaakt en incasseerde daarbij ook een slag in het gelaat.

De moeder van R.P. die ooggetuige was van het voorval riep haar dochter naar binnen. A.R. wendde zich tot de moeder en zijn vriendin om zich te verontschuldigen en werd op dat moment met een scherpvoorwerp verwond in zijn rug door R.P.

De gewonde vriend werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De 18-jarige is aangehouden door de politie van Latour en in verzekering gesteld in het Jeugd Doorgangshuis Opa Doeli.