Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Woning in de as gelegd te Lelydorp (nieuw)

Woning in de as gelegd te Lelydorp (nieuw)

‘Mijn leven is geschiedenis. Ik heb niets kunnen redden. Alles ben ik kwijt. Alles…’, is een eerste reactie van een verslagen mevrouw Hellouise Simil. ‘Mijn woning waarin ik langer dan dertig jaren heb gewoond, zie ik in een keer vernietigd worden door de brand. Slechts mijn morgenweidingsboeken heb ik kunnen meenemen. Niets… niets… niets… alles verwoest.’

Gisterenmiddag rond 16:48 uur kreeg de politie melding van een startende brand aan de Asterlaan 12 te Lelydorp. Van de aanwezige wetsdienaren heeft DBS vernomen dat de brand in de bergruimte is begonnen, waar een gascilinder en een hydrofoor waren opgeslagen. Forensisch onderzoek zal nader moeten uitwijzen wat de daadwerkelijke oorzaak van de brand is.

De 75-jarige mevrouw Simil heeft zich danig geërgerd aan de brandweer. Met lede ogen heeft zij moeten toezien hoe haar woning gelijkgemaakt is met de grond. Volgens omstanders heeft de brandweer op zich laten wachten. Daarnaast heeft de brandweer te kampen gehad met watertekort.

Het huis is tegen brand verzekerd.

Dagblad SurinameDagblad Suriname – Suriname's Populairste Krant


Posted

in

by