Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » With: Politici binnenland doen niets voor kiezers

With: Politici binnenland doen niets voor kiezers

PARAMARIBO – Julien With, psycholoog en schrijver, zegt dat de politici van het binnenland niets doen voor de mensen die op hen hebben gestemd. Hij oefende kritiek uit op DNA-leden uit het binnenland.

Hij ziet Ronnie Asabina (BEP) als een probleemgeval. Stemmers uit het binnenland hebben niet op hem gestemd om homo’s te bestrijden noch Marronvrouwen te zeggen hoe zij hun haar moeten kammen. Het enige DNA-lid dat door With wordt ondersteund is Hugo Jabini (NDP), maar die wordt gezien als een eenling omdat hij geen ondersteuning krijgt van zijn medefractiegenoten.

With haalt aan dat de regering prijzen van basisgoederen heeft verlaagd maar dat geldt alleen voor Paramaribo en niet voor het binnenland. Het binnenland wil eigen ontwikkeling en vooruitgang.

Zijn vertegenwoordigers in DNA moeten daarvoor zorgen. With besluit met te zeggen dat bij de komende verkiezingen de binnenlandbewoners geen zeggenschap meer zullen hebben omdat zij dan te maken hebben met drie politieke partijen die hen willen vertegenwoordigen t.w. ABOP, BEP en de nieuwe partij van ex-minister Linus Diko.


Posted

in

by

Tags: