Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Winkelier en zijn partner mishandeld en beroofd van grote geldbedragen

Winkelier en zijn partner mishandeld en beroofd van grote geldbedragen

Rovers hebben een winkel annex woning aan de Tourtonnelaan overvallen, waarbij ze ervandoor zijn gegaan met een aanzienlijk geldbedrag ter waarde van SRD 25.000, US$ 8000 en EUR 25.000. Bij deze gewelddadige inbraak werden de slachtoffers mishandeld en vastgebonden achtergelaten.

De overval vond plaats in de vroege ochtenduren, omstreeks 03.20 uur, waarbij naar verluidt vier gewapende mannen betrokken waren. De slachtoffers zijn een 36-jarige ondernemer en zijn 29-jarige partner.

De daders forceerden de toegang tot de winkel annex woning door het dievenijzer met een breekwerktuig door te knippen. Twee van hen waren gewapend met vuistvuurwapens. Nadat ze de woning waren binnengedrongen, namen ze het aanzienlijke geldbedrag mee.

De man en vrouwen werden abrupt uit hun slaap gewekt door de gewapende indringers. Tijdens de overval werd de ondernemer geslagen en liep hij verwondingen aan zijn neus op. De daders bonden de slachtoffers vast met tape en verlieten vervolgens de plaats delict. De ondernemer werd later naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo gebracht, waar hij medische behandeling kreeg.