Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Werknemer ingesloten ter zake diefstal gouden halsketting van werkgever

Werknemer ingesloten ter zake diefstal gouden halsketting van werkgever

De politie van het bureau Houttuin heeft op maandag 11 september 2023 de verdachte J.C. (25) ter zake diefstal van een gouden halsketting van zijn werkgever aangehouden.

De benadeelde die ondernemer is, deed samen met de verdachte die had toegegeven de diefstal te hebben gepleegd het politiebureau aan voor het doen van aangifte. De verdachte gaf de politie te kennen dat hij de helft van de halsketting heeft verkocht voor en bedrag in SRD aan een goudsmid te Latour en met dat geld een bromfiets voor zichzelf en een auto voor zijn vriendin heeft gekocht. Met de andere helft van de ketting heeft hij twee gouden ringen laten maken. Deze goederen zijn inmiddels door de recherche van Regio Midden die belast is met het onderzoek in beslag genomen.

De verdachte werd direct aangehouden en voorgeleid. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.C. door de politie in verzekering gesteld.

The post Werknemer ingesloten ter zake diefstal gouden halsketting van werkgever appeared first on Korps Politie Suriname.