Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Wegomleggingen dinsdag 7 maart 2023

Wegomleggingen dinsdag 7 maart 2023

PARAMARIBO — In verband met de activiteiten op 7 maart op verschillende locaties in en rondom Paramaribo zullen er wegen worden omgelegd. Dat meldt de voorlichtingsafdeling van het Korps Politie Suriname.

Aangegeven wordt dat er door de politie en andere veiligheidsdiensten maatregelen worden getroffen voor de ordehandhaving. Verder zal de surveillance, zowel opvallend als onopvallend, worden opgevoerd op locaties waar er wordt gefeest.

Tegen bestuurders die onder invloed van alcohol deelnemen aan het verkeer zal er hard worden opgetreden, wordt gewaarschuwd. De gemeenschap, in het bijzonder zij die de activiteiten bezoeken of meedoen, wordt gevraagd zich te houden aan de wettelijke voorschriften, zowel in het verkeer als op de openbare plekken waar zij zich begeven.

De wegomleggingen:

Rond het André Kamperveen Stadion (dinsdag van tien uur ’s morgens tot zes uur ’s avonds):

Letitia Vriesdelaan/Henck Arronstraat; Gongrijpstraat/Schietbaanweg en Rattan Oemrawsingh-/Frederikastraat.

Rond het Onafhankelijkheidsplein (dinsdagmiddag vier uur tot en met woensdag één uur in de ochtend):

Watermolen-/Lim A Postraat; Henck Arron-/Monseigneur Wulfingstraat; Van Roseveltkade/Grote Combéweg en Van Roseveltkade/Kleine Waterstraat.

Rond de Copacabana-boulevard (dinsdagavond zes uur tot en met woensdag twee uur in de ochtend):

Anton Dragtenweg/Van Roosmalenstraat; Helstone-/H.J. de Vriesstraat; Cornelis Jongbaw-/Hertogstraat en Mahonylaan/Hertogstraat.