Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Wederom ‘zombie-aanval’ in de VS

Wederom ‘zombie-aanval’ in de VS

Na de bizarre zaak in Miami eind vorige maand, waarbij een man door agenten werd doodgeschoten die onder invloed van designerdrug ‘Cloud 9′ (ook wel ‘badzout’ genoemd) het gezicht van een dakloze aan het opeten was, is er nu weer een zaak opgedoken waarin iemand heeft geprobeerd het gezicht van een ander op te eten.

De nieuwe zaak vond eveneens plaats in de Verenigde Staten. In de plaats Lafayette Parish, in de staat Louisiana, had de 43-jarige Carl Jacquneaux ruzie met een plaatsgenoot. Volgens de autoriteiten stond hij daarna plots op de stoep bij zijn slachtoffer en begon hem in zijn gezicht te bijten.

Het vermoeden bestaat dat ook deze ‘zombie’ onder invloed was van badzout. Dit valt echter niet met zekerheid te zeggen, daar er geen tests gedaan zijn na zijn aanhouding.

Het hoofd psychiatrie van de universiteit van louisiana roept overigens wel op om niet in paniek te raken. De drug zou zeker niet bij iedereen het kannibalisme aanwakkeren. Hij kan echter niet verklaren waarom er twee vergelijkbare zaken in slechts enkele weken na elkaar voorgevallen zijn.

(Spitsnieuws)


Posted

in

by