Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vrouw waarschuwt politie omdat vader zijn zoon aanvuurt bij voetbalwedstrijd

Vrouw waarschuwt politie omdat vader zijn zoon aanvuurt bij voetbalwedstrijd

Online is verontwaardiging ontstaan over een vrouw die in Florida (USA) de politie afstuurde op een man die zijn zoon aanvuurde tijdens een voetbalwedstrijd.

De zoon wond zich op over een beslissing van de scheidsrechter. “De ref heeft gelijk!” riep zijn vader hem toe, die zijn zoon bleef aanvuren.

Een vrouw die vanuit een golfkarretje toekeek, vond dat niet acceptabel en sprak de vader aan. Zij zei dat zijn overlast niet zou worden getolereerd. 

De verbouwereerde vader antwoordde dat hij alleen maar zijn zoon aanvuurde en besloot zelfs, om de zaak niet te laten escaleren, het sportterrein te verlaten.

Dat was echter niet voldoende voor de vrouw die naar de politie belde “omdat zij zich bedreigd voelde”. Omstanders bevestigden het verhaal van de vader, waarop de politie besloot de kwestie te laten rusten.

Het incident is het zoveelste voorval waarbij de politie om onbegrijpelijke redenen wordt afgestuurd op burgers. In sommige kringen wordt vermoed dat dit wordt gedaan in de hoop dat de als schietgraag bekend staande Amerikaanse politie het doelwit arresteert of in het ergste geval, doodschiet.

Foto: Facebook