Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vrouw veroorzaakt aanrijding na doorrijden

Vrouw veroorzaakt aanrijding na doorrijden

PARAMARIBO- Een jonge vrouw uit Paramaribo heeft vanmorgen voor enige consternatie gezorgd in het verkeer. De autobestuurster maakte aan de Pengelstraat in de hoofdstad, door haar fout, een aanrijding met een taxichauffeur. Toen de taxichauffeur wilde uitstappen om de zaak af te handelen, besloot de vrouw echter om weg te rijden.

De benadeelde accepteerde dit niet en zette de achtervolging in. Nabij Decorama aan de Arronstraat kwam hij de vrouw weer tegen en sommeerde haar te stoppen. Er werden telefoonnummers uitgewisseld en afspraken gemaakt over de financiële kosten die gemaakt zouden worden om de schade te repareren.

Toen de vrouw vervolgens wilde wegrijden maakte ze opnieuw een aanrijding met twee voertuigen. De schade aan haar voertuig is aanzienlijk  en de politie werd ingeschakeld.

De taxichauffeur zegt aan GFC Nieuws dat de veroorzaker waarschijnlijk erge mot zou krijgen met haar partner als hij erachter zou komen wat er is gebeurd. “Ze wilde alles zelf oplossen want haar partner mocht het niet weten. Volgens mij heeft ze die auto pas gekregen en mocht ze er niet weg mee. Ze heeft gewoon snel een ‘boro’ genomen.”


Posted

in

by

Tags: