Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vrouw, ter zake verduistering aangehouden.

Vrouw, ter zake verduistering aangehouden.

De politie van het bureau Latour heeft op zaterdag 30 september 2023 de verdachte S.N. ter zake verduistering van geld en sieraden van haar ex-man aangehouden.

De benadeelde G.C., die gouddelver van beroep is, deed op voornoemd politiebureau aangifte tegen zijn ex- vrouw. Naar zeggen van aangever had hij vier jaar een liefdesrelatie met de verdachte. Aangezien hij vanwege zijn werk vaker in het binnenland vertoeft, vertrouwde hij S.N. toe om zijn zaken voor hem in orde te maken. Ook gaf hij de vrouw steeds wanneer hij naar de stad kwam geld om voor hem te gaan storten op de bank en was er ook een regeling getroffen met de bank waar hij zijn sieraden kon bewaren.

Zonder enige reden belde de verdachte S.N. hem een dag op, waarbij zij hem voorhield de relatie te beëindigen. Op grond daarvan maakte hij een afspraak met S.N. om zijn geld en sieraden voor hem weg te halen, maar zij liet niks van zich horen. Steeds wanneer de aangever haar belde had S.N. een ander verhaal en op een bepaald moment was de vrouw niet meer bereikbaar. Hierdoor deed hij aangifte tegen zijn ex-vrouw. De verdachte werd opgespoord en vervolgens op 30 september 2023 in de kraag gevat.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.N. door de politie ingesloten in het vrouwencellenhuis te politiebureau Geyersvlijt.

The post Vrouw, ter zake verduistering aangehouden. appeared first on Korps Politie Suriname.