Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vrouw door broer (42) tijdens woordenwisseling mishandeld – Echtgenoot van vrouw loopt steek- en snijwonden op

Vrouw door broer (42) tijdens woordenwisseling mishandeld – Echtgenoot van vrouw loopt steek- en snijwonden op

De verdachte F.M. (42) is woensdag 14 juni door de politie van het bureau Rijsdijk in de boeien geslagen, nadat hij zijn vrouw en haar echtgenoot had mishandeld.

De 37-jarige zus N.M. had die bewuste dag aangifte tegen haar broer gedaan. Volgens haar woont haar broer bij haar, maar kreeg vanwege zijn gedrag al geruime tijd meningsverschillen met hem. Dit werd haar te veel, waardoor zij hem dinsdag 13 juni had aangezegd, te verhuizen. De broer werd boos en deed toen heel wat bedreigende uitlatingen aan haar adres. 

Tijdens afwezigheid van de broer op 14 juni heeft de vrouw de spullen van haar broer op straat gezet. Dit viel niet in goede aarde bij hem, waarop er weer een woordenwisseling ontstond die uitmondde in een vechtpartij. Haar echtgenoot, die het gebeuren filmde, werd door zijn zwager met een hamer en een scherp voorwerp aangevallen en heeft steek- en snijverwondingen opgelopen. De zus heeft ook klappen moeten incasseren van haar broer. 

De echtgenoot werd voor medische behandeling per eigen gelegenheid vervoerd naar de arts en verkeert buiten levensgevaar. De verdachte werd opgespoord en aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte F.M. in door de politie in verzekering gesteld.