Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vriendin neemt stilletjes bracelet van vriend weg

Vriendin neemt stilletjes bracelet van vriend weg

Een 23-jarige dame is door de politie in verzekering gesteld voor diefstal van een bracelet ter waarde van SRD 25.000 toebehorende aan haar vriend, met wie zij een latrelatie heeft.

Op vrijdag 6 oktober deed B.M. (39), aangifte bij de politie van bureau Livorno tegen zijn vriendin B.B. die hij al jaren kent.

Tijdens een autorit naar de stad vertelde B.M. zijn vriendin dat hij een gouden vingerring voor haar zou laten maken. Hij toonde haar ook zijn nieuwe gouden bracelet van 7 gram ter waarde van SRD 25.000. Zij bezichtigde het aandachtig en gaf het daarna terug aan B.M., die zijn bracelet vervolgens in de asbak van zijn auto plaatste. Na een wandeling in de stad, hebben zij de avond thuis bij B.M. doorgebracht.

Nadat B.B. de volgende ochtend door B.M. thuis was afgezet, constateerde hij dat zijn bracelet was weggenomen uit de asbak.

Na de ontdekking confronteerde B.M. zijn vriendin die in eerste instantie aangaf de bracelet per ongeluk meegenomen te hebben. Daarna vertelde ze dat de bracelet waarschijnlijk was gevallen, want zij had het op haar dij gezet en bij het uitstappen is het gevallen.

De interessante verklaring van de dame was haar derde relaas waarin zij aangaf dat een boze geest haar ertoe had gedreven de gouden bracelet weg te nemen. Als laatst verklaarde zij de bracelet aan een onbekende man te hebben verkocht.

De 23-jarige is door de politie van bureau Livorno aangehouden en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld