Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Voormalige NBC-stagiaire beschuldigt ex-NBC en CNN-chef van aanranding in 1996 terwijl hij verslag deed van de Olympische Spelen van Atlanta

Voormalige NBC-stagiaire beschuldigt ex-NBC en CNN-chef van aanranding in 1996 terwijl hij verslag deed van de Olympische Spelen van Atlanta

Aarthi Rajaraman, een voormalige NBC-stagiair uit 1996, heeft ex-NBC en CNN-chef, Michael Bass, ervan beschuldigd haar seksueel te hebben misbruikt terwijl ze verslag deden van de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Rajaraman, die toen pas 20 was en de mogelijkheid om bij NBC te werken beschreef als een ‘droom die uitkwam’, spande donderdag een rechtszaak aan bij het Hooggerechtshof van Manhattan, op zoek naar schadevergoeding en schadevergoeding voor wat zij omschreef als levensveranderend trauma.
In haar rechtszaak beweert Rajaraman dat Bass haar na een nachtelijke bijeenkomst met andere NBC-medewerkers naar zijn hotel had gelokt en haar zonder haar toestemming begon te kussen en betasten. Na de aanval zou Bass haar naar verluidt hebben gedreigd het aan niemand te vertellen.

De rechtbankdocumenten beweren ook dat een aantal senior NBC-medewerkers zich schuldig maakte aan ongepast gedrag jegens jongere personeelsleden.