Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Voetganger na aanrijding ter plekke overleden; rijbewijs autobestuurder ingevorderd

Voetganger na aanrijding ter plekke overleden; rijbewijs autobestuurder ingevorderd

De 41-jarige voetganger D.R. is  zaterdagavond 16 september 2023 na door een personenauto aan de Indira Gandhiweg te zijn aangereden, ter plekke overleden.

De politie van het bureau De Nieuwe Grond kreeg die bewuste avond omstreeks 20.45 uur n.m. de melding van de aanrijding aan de Indira Gandhiweg, tussen een auto en een voetganger, met dodelijke afloop.  De wetsdienaren koersten naar de locatie voor onderzoek en constateerden bij aankomst dat de autobestuurder R.V. over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Latour en gaande naar de richting van Lelydorp. Ter hoogte van de Vredenburgweg stak de voetganger D.R. de weg over vanuit de rechterzijde naar de linkerzijde, zulks bekeken vanuit de richting van de bestuurder. Door vermoedelijk de hoge snelheid van de automobilist kon hij de aanrijding met de voetganger niet voorkomen met voor D.R. het noodlottige gevolg. Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Zijn voertuig is ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer D.R. door de politie ter obductie in beslag genomen.

The post Voetganger na aanrijding ter plekke overleden; rijbewijs autobestuurder ingevorderd appeared first on Korps Politie Suriname.