Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Voetganger en bromfietser laten leven

Voetganger en bromfietser laten leven

PARAMARIBO — Met het overlijden van de 21-jarige H.T. en de vier jaar oudere L.Q. staat de verkeersbarometer voor dit jaar op vijftien. H.T. werd maandag in de vroege ochtend aangereden aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 5 en gaf ter plekke de geest. De autobestuurder die de voetganger heeft aangereden is doorgereden en is nog niet achterhaald.

De politie van Paranam, die de melding rond vier uur ’s morgens binnenkreeg, trof het slachtoffer in een plas bloed aan. Vermoed wordt dat de voetganger in de richting van Paramaribo liep toen hij werd aangereden. Het ontzielde lichaam is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

L.Q. overleed zaterdagochtend in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, nadat hij vijf dagen daarvoor betrokken was geweest bij een aanrijding. De bromfietser reed over de Franchepanestraat. Volgens het onderzoek van de politie van Uitvlugt kwam hij te vallen, nadat hij over de drempel ging. Een auto, die over de Brokopondolaan reed, heeft hem daarbij aangereden. L.Q. was niet aanspreekbaar en werd gewond afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp.