Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Voetganger (55) overlijdt na te zijn geschept door auto op Welgedacht B weg

Voetganger (55) overlijdt na te zijn geschept door auto op Welgedacht B weg

De 55-jarige voetganger S.B. is in de vroege ochtend van maandag 18 september, na van achteren te zijn aangereden door een personenauto op de Welgedacht B weg, ter plekke overleden.

De politie van het bureau De Nieuwe Grond ontving in de vroege ochtend van maandag een melding van een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op de Welgedacht B weg ter hoogte van de Ghogliweg. Bij aankomst van agenten op locatie werd de voetganger in de langs de weg lopende goot aangetroffen. 

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat zowel de voetganger als de 29-jarige automobilist zich over de Welgedacht B weg verplaatsten. Beiden kwamen vanuit de richting van de Magentakanaalweg en gingen in de richting van de Indira Gandhiweg. Ter hoogte van de Ghogliweg heeft de bestuurder geen rekening gehouden met de voetganger en reed de man van achteren aan. Bij aankomst van de ambulance vertoonde de voetganger geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van de voetganger vast.

Het lichaam van S.B. is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het rijbewijs van de bestuurder, die niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmend middel verkeerde, is ingevorderd. Het voertuig is ter herkeuring eveneens in beslag genomen. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer Unit van Regio Midden.