Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vitesse wint eerste horde Parbo Cup

Vitesse wint eerste horde Parbo Cup

PARAMARIBO- De Nederlandse eredivisieclub Vitesse heeft gisteravond de eerste wedstrijd in de Parbo Cup gewonnen. De nationale selectie van Guyana werd met 4-2 verslagen. De ruststand was nog 3-1.

Beide ploegen hadden moeite met het zware veld door de aanhoudende regens de afgelopen dagen. Na de wedstrijd gaven de coaches tijdens de persconferentie aan, dat hun ploeg veel kansen om zeep hebben geholpen.

Ze beloofden beter voor de dag te zullen komen bij hun eerstvolgende duel. Guyana speelde niet met zijn A selectie maar gaf jonge spelers de kans zich te profileren. Voor Vitesse scoorden Jonathan Reis en Patrick van Aanholt. De Guyanees Denvor Dennis maakte een eigen doelpunt. Voor de westerburen deden Anthony Benfield en Marvin Joseph.

Vitesse komt zondag weer in actie wanneer de combinatieploeg Suriprofs/Natio de tegenstander zal zijn. Vitesse is in een winning mood sedert de ploeg een goede campagne in Nederland heeft afgewerkt. Trainer John van den Brom en zijn jongens zullen het komende seizoen te bewonderen zijn in de Europa League.


Posted

in

by

Tags: