Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vin Diesel zei dat Paul Walker hem van ‘Beyond the Grave’ opdracht gaf om $ 80 miljoen rijke WWE-ster te casten in Fast and Furious

Vin Diesel zei dat Paul Walker hem van ‘Beyond the Grave’ opdracht gaf om $ 80 miljoen rijke WWE-ster te casten in Fast and Furious

Sinds de start van The Fast and the Furious reeks in 2001 heeft de Fast and Furious-franchise een substantiële transformatie ondergaan. Een van de meest opvallende verschuivingen ligt in het uitgebreide aantal personages die onderdeel zijn geworden van de films.. De cast wordt geleid door Vin Diesel, die in de serie Dominic Toretto speelt.

Een van de nieuwste toevoegingen, geïntroduceerd in F9: The Fast Saga, is het personage Jakob Toretto. Jakob, tot leven gebracht door John Cena, neemt niet alleen de rol aan van een antagonist in de film, maar is toevallig ook Doms (Vin Diesel) vervreemde jongere broer of zus. Hoewel het vooruitzicht van Jakobs terugkeer in Fast and Furious 10 waarschijnlijk lijkt, vooral gezien het wijd open pad dat is achtergelaten door de afsluiting van F9, was het veiligstellen van Cena voor de rol een belangrijke prestatie voor de franchise.

Met name is hij niet de eerste worstelaar die acteur is geworden die de serie siert, aangezien Dwayne ‘The Rock’ Johnson eerder een substantiële rol heeft gespeeld en zelfs zijn eigen op zichzelf staande film binnen de franchise heeft geleid. De betrokkenheid van Cena had echter een aanzienlijk gewicht, en het lijkt erop dat er een bepaald moment was waarop Diesel zich realiseerde dat Cena de ideale keuze was om Jakob te belichamen.