Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vijf verdachten opgesloten voor diverse vergrijpen

Vijf verdachten opgesloten voor diverse vergrijpen

PARAMARIBO — In stad en district zijn woensdag en donderdag vijf personen in verzekering gesteld. Bij drie van hen was er drugs in het spel, een andere werd opgepakt vanwege vernielingen en de vijfde draaide de bak in wegens diefstal.

Een gemengd politieteam van regio Oost heeft donderdag tijdens een inval te Sinabo A.P. aangehouden, omdat hij de wet Verdovende middelen heeft overtreden. De wetsdienaren namen hasj, marihuana en geld in beslag. A.P. was vorig jaar voor hetzelfde strafbare feit én overtreding van de Vuurwapenwet in verzekering gesteld.

De Narcoticabrigade had woensdag succes bij invallen aan de Nieuwzorgweg en de Kronenburgweg. Op het eerste adres werd de 53-jarige R.R. in de boeien geslagen, nadat de rechercheurs een revolver met scherpe patronen, 122 gram cocaïne, drie digitale weegschalen en een hoeveelheid illegale pakken sigaretten aantroffen. Op het erf stuitten de wetsdienaren op een zak met marihuana en wikkels cocaïne.

D.M. (34) had marihuana, hasj, illegale sigaretten en geld bij zich toen de politie zijn woning aan de Kronenburgweg binnenviel. De drugs, sigaretten en het geld zijn in beslag genomen.

Vernieling

De dertigjarige R.L. is woensdag door de politie van Latour aangehouden. Hij had in mei te Winti Wai met een scherp voorwerp de rolpoort van een gebouw, dat wordt verhuurd aan een Chinese ondernemer, vernield. Ook maakte hij het tot een gewoonte om goederen uit de supermarkt weg te nemen zonder daarvoor te betalen.

Diefstal

De 39-jarige M.D. werd op dezelfde dag door gearresteerd door de politie van Latour wegens diefstal. Aan de Goede Zorgweg had hij dertig zinkplaten en twee sportvelgen gestolen. Hij werd in verzekering gesteld.