Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vier verdachten terzake diefstal van hoeveelheid suiker aangehouden; heler heengezonden

Vier verdachten terzake diefstal van hoeveelheid suiker aangehouden; heler heengezonden

De 40-jarige E.C., M.M. en P.M. beiden (36) en de 20-jarige L.K. zijn, na door de Recherche van Regio Paramaribo te zijn ontboden en hieraan geen gevolg hebben gegeven, door de politie in de kraag gevat.

Dit viertal wordt ervan verdacht eerder in de maand augustus 2023 een grote hoeveelheid suiker ter waarde van een groot geldbedrag in U$ van hun werkgever te hebben weg genomen. De werkgever deed op donderdag 17 augustus 2023 aangifte van de diefstal en gaf de politie te kennen dat hij in een gehuurd pand aan de Bonistraat zijn geïmporteerde goederen opslaat, waaronder drie containers aan suiker. Bij controle op woensdag 16 augustus 2023 heeft hij ontdekt dat er minder balen suiker in de ruimte waren. Bij navraag bij de drie arbeiders, gaven twee hunner aan dat zij op verschillende momenten suiker van de ondernemer hebben gestolen en deze hebben doorverkocht. De heler P.M. werd in beeld gebracht en eveneens door de Recherche van Regio Paramaribo ontboden. Na te zijn gehoord is de heler, na de ondernemer te hebben vergoed voor de geleden schade, heengezonden.

De drie arbeiders zijn na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

The post Vier verdachten terzake diefstal van hoeveelheid suiker aangehouden; heler heengezonden appeared first on Korps Politie Suriname.