Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » VIDEO -Messi leidt Miami naar spannende overwinning en bereikt de finale van de US Open Cup

VIDEO -Messi leidt Miami naar spannende overwinning en bereikt de finale van de US Open Cup

Lionel Messi zorgde voor een spannende comeback door Inter Miami te helpen een 2-0-achterstand te overwinnen en FC Cincinnati woensdag na strafschoppen te verslaan om de finale van de US Open Cup te bereiken na een dramatische avond in Ohio.

Messi leverde twee voortreffelijke voorzetten op het hoofd van spits Leonardo Campana, de tweede met nog maar een minuut blessuretijd over, om zijn team te redden en extra tijd af te dwingen.
Messi had tien doelpunten gescoord in acht wedstrijden om Miami naar de Leagues Cup-trofee te leiden. Het was echter opnieuw een nummer 10 uit Argentinië die woensdag de eerste klap uitdeelde in het TQL Stadium.

Messi zal nu de finale sieren van een competitie die voor het eerst werd betwist in 1914 en die geldt als het oudste actieve sporttoernooi in de Verenigde Staten en een van de oudste jaarlijkse voetbalcompetities ter wereld.

Maar daarvoor zal Miami de realiteit van vóór Messi onder ogen moeten zien, wanneer het de reguliere MLS-seizoenswedstrijden hervat met het slechtste record in de competitie en een zware taak om de play-offs te halen. Miami gaat zaterdag op bezoek bij de New York Red Bulls, wanneer Messi waarschijnlijk zijn MLS-debuut zal maken.