Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » VHP organiseert gezondheidsinformatieavond

VHP organiseert gezondheidsinformatieavond

Het VHP Ressorts- Coördinatie Team (RCT) van Houttuin organiseert op zondag 1 september een gezondheidsinformatieavond voor de gemeenschap met als thema: “Nierdialyse.

Deze informatieavond wordt gehouden aan de Ramsingaarweg 58 in de zaal van het Bouw- en Aannemingsbedrijf R.Mungra te Dijkveld. De lezing vangt aan om 18.00 uur. Eenieder is volgens de partij van harte welkom.

De inleiding zal verzorgd worden door drs. Faroek Chhangur. Hij is als arts verbonden aan het Nationaal Nierdialyse Centrum.

“Alhoewel gezondheid grotendeels de verantwoordelijkheid van de mensen zelf is, heeft de VHP als politieke organisatie ook een taak om de mensen te wijzen op risico’s van ongezond leven en mogelijkheden te creëren zodat een gezonde leefstijl een vanzelfsprekendheid is of wordt. De VHP acht het van zeer groot belang om een gezond volk te hebben en het volk gezond te houden, want zonder een gezond volk is er geen productie mogelijk. Daarom moeten we een gezonde leefstijl nastreven en daarmee chronische ziekten te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen”, aldus de partij.


Posted

in

by