Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Verdachte met kinderwagen met ijzeren hekwerk aangehouden

Verdachte met kinderwagen met ijzeren hekwerk aangehouden

A.L. (47) is in de vroege ochtend van donderdag 20 juli 2023 tijdens surveillance werkzaamheden door de politie van het bureau Livorno aan de Latourweg ter hoogte van SWM in de kraag gevat.

De verdachte verplaatste op dat moment een oude kinderwagen met daarin een ijzeren hekwerk. Gelet op de handelingen van A.L. rees bij de wetsdienaren het vermoeden dat de goederen van diefstal afkomstig waren. De man werd tot stoppen gesommeerd en flink aan de tand gevoeld. Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat de verdachte het ijzeren hekwerk op een onbewoond perceel aan de Kwalisteeg heeft weg genomen, met de bedoeling deze te verkopen om voiding te kunnen kopen. Op zijn aanwijzingen werd de Kwaliesteeg aangedaan, waar duidelijk de plek te zien is waar de goederen zijn weggenomen. Zowel de kinderwagen als het ijzeren hekwerk zijn door de politie in beslag genomen, waarna A.L. ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

De benadeelde of eigenaar die in deze een ijzeren hekwerk kwijt is, wordt door de politie opgeroepen om zich aan te melden op het politiebureau Livorno.

The post Verdachte met kinderwagen met ijzeren hekwerk aangehouden appeared first on Korps Politie Suriname.