Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Verdachte aangehouden voor auto- en bromfietsdiefstal

Verdachte aangehouden voor auto- en bromfietsdiefstal

De verdachte P.S. is na goed speurwerk van de politie van het bureau Paradise, in de avond van woensdag 2 augustus 2023 op een adres in het ressort Nieuw Nickerie in de kraag gevat.

De wetsdienaren deden na melding van een autodiefstal aan de Fredericiweg in het ressort Paradise te het district Nickerie, de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen ze de eigenaar van het voertuig aan, die de politie voorhield dat hij voor de diefstal zijn auto in de garage had geparkeerd en de contactsleutel in het voertuig, had gelaten. Terwijl hij zich in zijn woning bevond, hoorde hij op een bepaald moment de motor van zijn auto starten. Hij dacht dat het zijn vrouw was die wilde uitrijden, waardoor hij niet op controle uitging. Een goed voorgevoel deed hem toch opstaan om te gaan kijken en zag hij een manspersoon met zijn voertuig wegrijden. De politie stelde direct een onderzoek in en werd de gestolen auto in de garage van een woning in het ressort Nieuw Nickerie gesignaleerd. De verdachte P.S. werd op het adres aangetroffen en direct aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding naar het politiebureau werd overgbracht.
Terwijl de verdachte P.S. in afwachting op zijn voorgeleiding in de politiewacht werd opgehouden, stapte de benadeelde B.J. het politiebureau binnen voor het doen van aangifte van diefstal van zijn bromfiets. Naar aanleiding van deze aangifte werd P.S. eveneens door de politie aan de tand gevoeld, waarbij naar voren is gekomen dat hij de bromfiets had weg genomen. Met de gestolen bromfiets verplaatste hij zich in het ressort en deed daarna het adres van de aangever T.S. aan, alwaar hij ervandoor ging met diens auto. Op aanwijzing van de verdachte is de bromfiets achterhaald, waarna beide aangevers weer over hun voertuigen konden beschikken.

De verdachte P.S. is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de polirie in verzekering gesteld.

The post Verdachte aangehouden voor auto- en bromfietsdiefstal appeared first on Korps Politie Suriname.