Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Veertigjarige man ingesloten voor aanranding achttienjarige jongen

Veertigjarige man ingesloten voor aanranding achttienjarige jongen

PARAMARIBO — Hoewel hij verklaarde dat hij op het slachtoffer leunde nadat hij zich duizelig voelde in de auto aan de Ephraïmzegenweg, is de veertigjarige F.G. in verzekering gesteld wegens feitelijke aanranding. De verdachte werd dinsdag bij zijn huis in het ressort Hanna’s Lust aangehouden door de politie van Santodorp.

De achttienjarige M.J. had op 9 september aangifte gedaan op het politiebureau Santodorp. Hij verklaarde dat hij die dag samen met een schoolvriendin, haar moeder en broer naar de stad was in verband met de avondvierdaagse. Na afloop van de wandelmars belde de moeder haar partner – F.G. – op om ze op te halen.

De man zette eerst zijn vrouw af en zou daarna M.J. thuis brengen. Aan de Ephraïmzegenweg stopte de verdachte om iets op te halen bij een vriend, die hij echter niet kon bereiken. Van die gelegenheid maakte de verdachte gebruik om de tiener te betasten aan zijn geslachtsdeel en te strelen over zijn dijen.

Na een heftige woordenwisseling vroeg de boze M.J. aan F.G. om hem thuis af te zetten. Echter, aan de Magentaweg stopte de man zijn auto weer, omdat hij “iets vreemds” waarnam in de kofferbak. M.J. besloot uit te stappen en vervolgde lopend zijn weg. De tiener deed vervolgens aangifte tegen de veertigjarige man.