Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Vakantie-/ huishoudbeurs in aantocht

Vakantie-/ huishoudbeurs in aantocht

PARAMARIBO- Na twee jaren wordt de Vakantiebeurs weer georganiseerd. Van 2 augustus tot en met 6 augustus zal de beurs plaatsvinden. De Stichting Welzorg Suriname ( SWS) verzorgt dit jaar voor de vijfde  keer de Vakantiebeurs. De organisatie heeft besloten om de Vakantiebeurs samen te voegen met de Huishoudbeurs. De achterliggende gedachte is dat het vakantie budget afhankelijk is van de huishoudelijke kosten.
Bezoekers kunnen vijf  dagen lang alle mogelijkheden over de droomvakanties te zien krijgen. De voorzitter van de organistatie (Wierash Gangaram Panday) vertelt dat de volgende exposanten op de beurs te vinden zijn:

Vliegmaatschappijen, touroperators, reisbureaus, boottochten, oorden i/h binnenland, hotels, restaurants, cruisevakanties, autoverhuur, fietsverhuur, land- en stadskaarten, telecom, outdoorshops, hengelsport, kortom alles wat met vakantie en toerisme te maken heeft.

 

Huishoudbeurs: Mode, schoonheid, gezondheid, huishoudelijke apparatuur, vrijetijdsbesteding, voeding, jonge gezinnen, opvoeding, naschoolse activiteiten, ICT, keukens, woning- en tuininrichting, energiezuinige auto’s, kortom alles wat met het huishouden te maken heeft.