Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Update: Politie Groningen houdt twee gemaskerde en gewapende verdachten die pompbediende beroofden aan; derde verdachte in de kraag gevat

Update: Politie Groningen houdt twee gemaskerde en gewapende verdachten die pompbediende beroofden aan; derde verdachte in de kraag gevat

De politie van het bureau Groningen heeft in de zaak, waarbij twee gemaskerde en gewapende verdachten op maandag 9 oktober 2023 een beroving hebben gepleegd bij een servicestation te Hamburg in het district Saramacca, nog een derde verdachte in de avond van donderdag 12 oktober 2023 aangehouden.

Het onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat deze derde verdachte E.S. (20) ook betrokken is geweest bij de beroving en dat hij het strafbare feit heeft doen plegen. Zijn twee 19-jarige kompanen, R.L. en A.S. zijn kort na de beroving in de boeien geslagen, waarna zij in verzekering zijn gesteld.

E.S. is voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie eveneens door de politie in verzekering gesteld.

The post Update: Politie Groningen houdt twee gemaskerde en gewapende verdachten die pompbediende beroofden aan; derde verdachte in de kraag gevat appeared first on Korps Politie Suriname.