Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee zijspiegeldieven aangehouden

Twee zijspiegeldieven aangehouden

PARAMARIBO — De politie van Nieuwe Haven heeft twee zijspiegeldieven, T.S. (24) en M.B. (23), in verzekering gesteld. Het tweetal werd donderdag op heterdaad betrapt door omstanders toen zij twee zijspiegels van een voertuig wegtrokken in de binnenstad.

T.S werd door een man die de diefstal had opgemerkt staande gehouden, terwijl M.B. met een auto wist te ontkomen. Hij werd later door de politie aangehouden op zijn woonadres.

In het voertuig waarmee het duo opereerde zijn er in zes paar zijspiegels, twee afzonderlijke zijspiegels en een rode zijspiegelhouder van een Toyota Vitz aangetroffen. Zowel het voertuig als de aangetroffen zijspiegels en zijspiegelhouder zijn door de politie in beslag genomen.

Intussen blijken er meerdere aangiftes van diefstallen van zijspiegels te zijn gedaan, waarbij duidelijk op camerabeelden te zien zijn hoe de twee verdachten de zijspiegels en wipers van voertuigen hebben weggenomen. Benadeelden mogen contact maken met de recherche van Paramaribo. Personen die over beeldmateriaal beschikken mogen deze met de politie delen.