Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee verdachten van diefstal auto-zijspiegels op heterdaad betrapt

Twee verdachten van diefstal auto-zijspiegels op heterdaad betrapt

De politie van het bureau Nieuwe Haven heeft donderdag 8 juni de verdachten T.S. (24) en M.B. (23) aangehouden. De twee werden op heterdaad betrapt door omstanders toen zij twee zijspiegels van een auto weggetrokken in de binnenstad. 

De verdachte T.S. werd door een man, die de diefstal opmerkte, aangehouden, terwijl de verdachte M.B. kans zag met het voertuig waarmee zij ter plaatse waren, te vluchten. Na uitgewerkte informatie kon die verdachte op zijn woonadres door de politie in de boeien worden geslagen. 

In het voertuig waarmee dit duo opereerde werden in totaal 6 paar zijspiegels, 2 afzonderlijke zijspiegels en een rode zijspiegelhouder van een Toyota Vitz aangetroffen. Zowel het voertuig als de aangetroffen zijspiegels en zijspiegelhouder zijn door de politie in beslag genomen. 

Intussen blijken er meerdere aangiftes van zijspiegel diefstallen te zijn gedaan, waarbij duidelijk op camerabeelden te zien is hoe deze twee verdachten de zijspiegels en uritenwissers van voertuigen hebben weggenomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn deze verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Benadeelden van wie de zijspiegels of ruitenwissers van hun voertuigen zijn weggenomen, worden opgeroepen om contact op te nemen met de Recherche van Regio Paramaribo via het telefoonnummer 451163. Zij die over beeldmateriaal beschikken wordt gevraagd die ter beschikking te stellen van de politie.