Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee verdachten ingesloten voor seksueel misbruik 15-jarig meisje

Twee verdachten ingesloten voor seksueel misbruik 15-jarig meisje

Op donderdag 14 september 2023 zijn de verdachten L.J. (18) en S.W. (34) door de politie van het bureau Domburg aan de Waterkant te Domburg aangehouden in verband met de verdenking van seksueel misbruik van de 15-jarige T.N.

De vader van het slachtoffer deed aangifte op het politiebureau nadat zijn dochter zonder toestemming het huis had verlaten en bij terugkomst betrapt werd. De politie startte onmiddellijk een onderzoek, waaruit bleek dat het tienermeisje een afspraak had gemaakt met de verdachte L.J. om samen rond te rijden. In het gezelschap van S.W. reden ze naar een pension, waar zowel L.J. als S.W. haar seksueel hebben misbruikt. Na hun daad reden ze terug en zetten ze het slachtoffer af in de buurt van haar huis. De politie slaagde erin de twee verdachten niet ver van het politiebureau Domburg, bij de Waterkant, aan te houden. Vervolgens werden de verdachten voor verhoor naar het politiebureau gebracht.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten L.J. en S.W. door de politie in hechtenis genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.