Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee verdachten aangehouden voor overtreding vuurwapenwet; een hunner heengezonden

Twee verdachten aangehouden voor overtreding vuurwapenwet; een hunner heengezonden

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft op zondag 24 september 2023 in samenwerking met het Regio Bijstandsteam West (TBRW) de twee verdachten V.S. alias “Ghandi” (38) en K.I (29) ter zake overtreding van de vuurwapenwet aangehouden.

Dit tweetal wordt ervan verdacht zich op 24 september 2023 ter zake schuldig te hebben gemaakt. De wetsdienaren deden na een telefonische melding van een vechtpartij aan de Soekramsinghstraat de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleken de twee verdachten van wie K.I. gewapend was met een vuistvuurwapen in een personenauto de plek te hebben verlaten.

Het verdacht voertuig met de twee inzittenden werden kort daarna door de politie aan de Soekramsingstraat gesignaleerd, waarbij de bestuurder tot stoppen werd gesommeerd. Bij een ingesteld onderzoek in het voertuig werd bedoelde vuistvuurwapen van het merk Tauris met 4 scherpe patronen en 2 lege hulzen onder de stoelzitting van de mede inzittende K.I. aangetroffen en in beslag genomen. Bij de veiligheidsfouillering werden op de verdachten twee mobiele telefoontoestellen, geldbedragen in SRD, een halsketting, twee vingerringen en een hanger allen van geel metaal en twee polshorloges. Hangende het onderzoek werden deze goederen in bewaring genomen en het voertuig in beslag genomen. Hierna werden de verdachten ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is K.I. door de politie in verzekering gesteld, terwijl V.S. is heengezonden. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Regio West. 

The post Twee verdachten aangehouden voor overtreding vuurwapenwet; een hunner heengezonden appeared first on Korps Politie Suriname.