Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee mannen ingesloten voor seksueel misbruik minderjarige

Twee mannen ingesloten voor seksueel misbruik minderjarige

PARAMARIBO — De verdachten L.J. (18) en S.W. (34), die worden verdacht de 15-jarige T.N. seksueel te hebben misbruikt, zijn donderdag door de politie van Domburg in de boeien geslagen. De vader van het slachtoffer deed aangifte op het politiebureau, nadat zijn dochter zonder toestemming uit huis was gegaan en betrapt werd bij het weer betreden van de woning.

De politie stelde direct een onderzoek in waaruit is gebleken dat het tienermeisje een afspraak had gemaakt met de verdachte L.J. om een beetje rond te gaan rijden. Vergezeld van S.W. reden zij op een bepaald moment naar een pension, waar beide mannen haar seksueel hebben misbruikt.

Het slachtoffer werd hierna in de directe omgeving van haar woning afgezet. Het gelukte de politie de twee verdachten niet ver van het bureau ter hoogte van de waterkant van Domburg aan te houden. Het tweetal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten in verzekering gesteld. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.