Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee mannen aangehouden voor mishandeling van partner

Twee mannen aangehouden voor mishandeling van partner

De politie van bureau Rijsdijk heeft twee mannen gearresteerd wegens verdenking van bedreiging en zware mishandeling van hun partners. De verdachten, A.J. (46) en J.J. (24), werden vrijdag aangehouden op een adres binnen het politiegebied.

Volgens het voorlopige politieonderzoek hadden beide mannen een relatie met twee zussen, K.J. en K.C. Afgelopen zondag hadden ze gezamenlijk alcohol gedronken. De ontspannen sfeer sloeg echter om in een verhitte ruzie, waarbij geweld werd toegepast.

J.J. zou zijn vriendin K.J. een slag in het gezicht hebben toegebracht, wat resulteerde in een gezwollen neus en de noodzaak van medische behandeling voor het slachtoffer. Tegelijkertijd zou A.J. gewapend met twee scherpe voorwerpen dreigende taal hebben geuit naar zijn vriendin K.C.

Nader onderzoek onthulde dat A.J. in juni 2023 al betrokken was bij vergelijkbare strafbare feiten en destijds hevig verzet bood bij zijn aanhouding. Beide mannen werden na hun arrestatie overgebracht naar het plaatselijke politiebureau.

Het Openbaar Ministerie is in overleg met de politie en heeft besloten dat A.J. en J.J. in verzekering worden gesteld.