Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee ingesloten na roofoverval te Ayo

Twee ingesloten na roofoverval te Ayo

PARAMARIBO — Wat een zondag ontspanning moest gaan worden, schakelde voor een groep van drie mensen over naar een traumatische ervaring. C.E. (30) en O.R. (38) zijn door de politie van Paranam aangehouden en in verzekering gesteld, omdat ze verdacht worden een gewapend roofoverval te hebben gepleegd te Ayo.

De slachtoffers werden op Ayo benaderd door één van de verdachten die vroeg naar een stuk vlees en alcohol, dat hem ook is gegeven. Vervolgens ging de verdachte het water in, maar kwam er daarna gillend uit en gaf aan dat zijn geld is gestolen. Hij drukte toen een mes tegen één van de vrouwen haar keel aan, die eten aan het bereiden was onder de tent.

Hij rukte niet alleen de ketting van haar hals, maar bedreigde ook de vrouw te zullen verkrachten. Hij gaf haar ook mee al iemand te hebben vermoord.

Van de twee andere benadeelden die zich schuilhielden in een auto heeft hij geldbedragen en een mobiele telefoon weggenomen. Na de daad verlieten de twee verdachten de plek, maar werden in de directe omgeving van Redi Doti door de politie aangehouden. Op hen werd een deel van de buit teruggevonden.