Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee drugsverdachten in de kraag gevat bij twee woninginvallen

Twee drugsverdachten in de kraag gevat bij twee woninginvallen

Leden van de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname  hebben woensdag 7 juni na uitgewerkte informatie, op twee afzonderlijke adressen woninginvallen gedaan. 

Aan de Nieuwzorgweg werd de 53-jarige verdachte R.R. aangehouden. Bij een ingesteld onderzoek in zijn woning troffen rechercheurs een revolver met scherpe patronen, 122 gram cocaïne, drie digitale weegschalen en een hoeveelheid illegale pakken sigaretten aan. Daarnaast werden op het erf van R.R. een zak met marihuana en wikkels cocaïne door de politie aangetroffen. 

De tweede verdachte D.M. (34) werd op zijn woonadres aan de Kronenburgweg in de kraag gevat met in zijn bezit een hoeveelheid marihuana, hasj, illegale sigaretten en een geldbedrag in SRD.

De aangetroffen drugs en andere goederen werden in beslag genomen, waarna de verdachten ter voorgeleiding zijn overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten voor overtreding van de Vuurwapenwet en van de Wet Verdovende Middelen hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.