Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee broers aangehouden voor beroving en bedreiging

Twee broers aangehouden voor beroving en bedreiging

PARAMARIBO — De gebroeders, J.S.(26) en A.S.(27) zijn woensdag door de politie aangehouden aan de Koekoedjakoestraat te Geyersvlijt. De twee worden ervan verdacht een taxichauffeur te hebben beroofd.

Volgens het voorlopig politioneel onderzoek nam de jongere broer, een taxi aan de Wicherstraat naar de Koekoedjakoestraat in een inham. J.S. gaf te kennen het geld binnen te halen om te betalen voor de rit. Tijdens het wachten is de taxichauffeur overrompeld door twee gemaskerde mannen die zich hadden bewapend met messen.

De taxichauffeur die ongedeerd is gebleven, trapte vermoedelijk uit vrees, tegen het gaspedaal en ramde met zijn voertuig tegen een schutting. Een buurtbewoner heeft het geheel met haar mobiele telefoon vastgelegd, A.S. had het door en maakte zich schuldig aan nog een strafbaar feit door haar te bedreigen. De buurvrouw alarmeerde de buren en de twee verdachten maakten zich uit de voeten. De politie kreeg de melding tussen kwart over zes en half zeven ’s avonds binnen.

De verdachte J.S. is in de directe omgeving aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo, terwijl A.S. op zijn woonadres aan de Koekoedjakoestraat in samenwerking met de politie van Geyersvlijt is aangehouden. De dagopbrengst en de autopapieren die zijn buitgemaakt bij de beroving zijn terecht gekomen.