Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Twee aanrijdingen en een verkeersongeval in Nickerie

Twee aanrijdingen en een verkeersongeval in Nickerie

PARAMARIBO — In het weekend hebben op drie verschillende locaties in het district Nickerie twee aanrijdingen en een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij de eerste aanrijding is een voetganger die over de Doekhieweg liep van achteren aangereden door een bromfietser.

Het slachtoffer viel op het wegdek en liep een barst wond op aan zijn achterhoofd. Hij werd voor medische hulp per ontboden ambulance afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC).

In het tweede geval betrof het de aanrijding tussen een auto en een bromfiets op de kruising gevormd door de DCBJ Parabisingh- en de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat.

De bestuurder die met zijn auto over de Dr. Chandrebhan Mahabierstraat reed, had verzuimd om voorrang te verlenen aan de bromfietser op de andere weg. De bromfietser kwam bij de aanrijding op het wegdek te vallen, liep letsels op en werd voor medische behandeling met de ambulance afgevoerd naar het M.M.C.

Het laatste geval betrof een verkeersongeval aan de Cassaveweg in het ressort Waldeck, waarbij een bromfietser door tot nog toe onbekende reden bij het beschrijven van een bocht op het wegdek kwam te vallen. Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd voor medische behandeling per ontboden ambulance afgevoerd naar het MMC.