Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Tupac inspiratiebron Dwinna in ‘Me & My Girlfriend’

Tupac inspiratiebron Dwinna in ‘Me & My Girlfriend’

door Shanavon Arsomedjo

PARAMARIBO — Enkele maanden nadat hij met Lloyd de Meza het nummer ‘Push It’ lanceerde, brengt Dwinna, wederom in Suriname, zijn eigen single ‘Me & My Girlfriend’ uit. Dit doet hij met als doel om mensen over de hele wereld te verenigen en een golf van vreugde te verspreiden, onder meer in het land waar zijn roots liggen.

“De inspiratie voor deze nieuwe single komt van niemand minder dan Tupac Shakur, met zijn legendarisch gelijknamig nummer”, vertelt de artiest aan de Ware Tijd. Hij heeft de song in een fris jasje gestoken, waarbij hij zijn unieke stijl en creativiteit toepaste.

De artiest benadrukt met dit nummer het belang van het uiten van gevoelens, vooral als je denkt de ware liefde te hebben gevonden. Dit lied is bedoeld als motivatie en inspiratie om die stap te zetten en de liefde te verklaren. “Je zult er zeker geen spijt van hebben”, garandeert Dwinna.

“Dwinna wil niets liever dan dat zijn muziek jou vreugde brengt, vooral als je in een relatie bent”

De muzikale begeleiding is een mix van swing, Afro en r&b-beats, gearrangeerd door producer Ramoon. “De samenwerking met hem heeft mij een muzikaal meesterwerk doen creëren, waar je niet omheen kunt”, aldus de artiest.

Suriname

“Dwinna heeft een adembenemende videoclip opgenomen waarin hij de boodschap van liefde op een prachtige manier overbrengt. En laten we niet vergeten dat de videoclip in het prachtige Suriname is opgenomen, wat deze release nog specialer maakt”, vertelt promotor Fabian Sijmor van Promarman.com.

Het verhaal draait om een romantische ontmoeting waarbij Dwinna met zijn charme en geweldige stem een verlegen vrouw voor zich probeert te winnen. Sijmor: “Dwinna wil niets liever dan dat zijn muziek jou vreugde brengt, vooral als je in een relatie bent.” Voor de rest van dit jaar kunnen zijn fans volgens de promotor “nog veel meer geweldige muziek” verwachten.