Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » ‘Trump’ aangehouden voor stelen zoutvlees

‘Trump’ aangehouden voor stelen zoutvlees

De 48-jarige K.R. meer bekend als ‘Trump’ is op 29 mei 2023 door de politie van het station Lelydorp aangehouden. K.R. wordt beschuldigd van de diefstal van drie pakken zoutvlees uit een supermarkt in het politieressort op die specifieke dag.

De wetsdienaren die na de melding van het strafbare feit de plek aandeden voor onderzoek, constateerden dat de verdachte de supermarkt was binnengelopen en op een bepaald moment drie pakken zoutvlees wegnam zonder te betalen. De man verliet de supermarkt, maar werd kort daarna door het winkelpersoneel staande gehouden.

Nadat hem werd voorgehouden dat hij de betaling moest voldoen en dit weigerde werd de hulp van de politie ingeroepen. Bij de komst van de wetsdienaren werd de verdachte overgedragen, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Tijdens het onderzoek kwam aan het licht dat K.R. in de maand april 2023 reeds betrokken was in een soortgelijke zaak, waar hij eveneens drie pakken zoutvlees in een supermarkt aan de Sastrodisoemoweg had weggenomen. Deze verdachte maakte het tot een gewoonte om goederen uit winkels en supermarkten weg te nemen zonder te betalen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is K.R. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.