Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Tropical Beauties Suriname houdt tweede casting

Tropical Beauties Suriname houdt tweede casting

PARAMARIBO- Tropical Beauties Suriname houdt op zaterdag 26 mei een tweede auditie voor de te houden Miss Supranational Suriname 2012-verkiezing. “Na de eerste casting gehouden te hebben, heeft de organisatie gemeend om een twee te doen”, licht Jermain Tjin-A-Koeng, een van de organisatoren, toe.

De eerste auditie werd gehouden op zaterdag 20 mei 2012 te ‘The Hut’ aan de Henry Fernandesweg. “Ondanks de regen zijn er toch meisjes gekomen en dat vond de organisatie positief”, meent Tjin-A-Koeng. De tweede casting vindt plaats in Asia de Su aan de Van Sommelsdijckstraat. Belangstellenden worden opgeroepen zich aan te melden.

Tropical Beauties Suriname is volgens Tjin-A-Koeng een organisatie bestaande uit vier “jonge, dynamische en zelfverzekerde Surinamers”.

“Na lange tijd virtuele vrienden (met Chilton Sampono, Wynona Redmond etc… redactie GFC Nieuws) te zijn geweest, kwamen wij tot de ontdekking dat we dezelfde passie hebben voor schoonheidsverkiezingen en dezelfde mening delen met betrekking tot dit onderwerp. Wij hebben dus gemeend elkaar te ontmoeten en kijken welke bijdrage wij als dynamische Surinaamse jongeren kunnen leveren om in het bijzonder de Surinaamse samenleving weer te doen genieten van schoonheidsverkiezingen met een ander tintje”, vertelt verderTjin-A-Koeng aan GFC Nieuws.

Tropical Beauties Suriname wil middels het organiseren van schoonheidswedstrijden het land positief op de wereldkaart plaatsen “en de nieuwsgierigheid van toeristen en buitenlandse investeerders naar onze vele potenties opwekken”. “Op zo’n manier helpen wij om de toeristische sector in Suriname te bevorderen”, aldus Tjin-A-Koeng.