Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Toen Dwayne Johnson ‘verliefd werd’ op Priyanka Chopra en sprak over het delen van ‘hetzelfde DNA’

Toen Dwayne Johnson ‘verliefd werd’ op Priyanka Chopra en sprak over het delen van ‘hetzelfde DNA’

Dwayne ‘The Rock’ Johnson was een en al hart voor Priyanka Chopra in een interview in 2017. De acteur onthulde zijn liefde voor de Baywatch-actrice en meer. Dat Dwyane Johnson en Priyanka Chopra het goed met elkaar konden  vinden toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, zou een understatement zijn.

In dat interview in 2017 onthulde de Moana-ster zijn liefde voor de Indiase actrice. Johnson en Chopra waren vol vertrouwen getekend bij hetzelfde bureau en dezelfde agent, waardoor het duo de kans kreeg om met elkaar te praten.

In het  interview met Now Showing in 2017 bekende de voormalige worstelaar: “Ik hou van deze vrouw, het is grappig toen ze [Priyanka Chopra] naar Amerika kwam. Ze was hier, getekend bij ons bureau, bij mijn agent, en we hadden meteen  dat verband.”  De acteur legde uit dat hij onmiddellijk in gesprek was met de Bollywood-actrice.

Johnson zei: “We delen hetzelfde DNA, dezelfde ambitie.” Niet alleen werd de 51-jarige “verliefd”, het duo vroeg zich ook af of Chopra in Baywatch kon spelen. Hij zei: “We hadden het gekke idee dat ze een geweldige slechterik zou worden op Baywatch.” Met Priyanka werd aan alles gedacht, elk klein detail werd overwogen.”

Baywatch maakte zijn debuut in de bioscoop op 29 mei 2017. Het werd geregisseerd door Seth Gordon en speelde Zac Efron, Alexandra Daddario, Priyanka Chopra en Dwayne Johnson in hoofdrollen. Hoewel de film aan de kassa 177 miljoen dollar opleverde, wat hem als een hit zou categoriseren, bleven de meeste fans ontevreden over zowel de algemene verhaallijn als de personages, wat ertoe leidde dat de cijfers een diepe duikvlucht namen na de film. Ondertussen verscheen de 41-jarige voor het laatst in een Hollywood-productie in 2021, met Keanu Reeves in The Matrix Resurrections.  Ze speelde ook in de rom-com met Sam Heughan.