Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Titelverdedigers schrijven zich in voor nationale bodybuildingkampioenschappen

Titelverdedigers schrijven zich in voor nationale bodybuildingkampioenschappen

PARAMARIBO — Tot de 29 deelnemers die zich werpen in de strijd om het nationale bodybuilding- en fitnesskampioenschap behoren de titelverdedigers Jermaine Karg en Ralissa Wekker. Karg werd in 2022 gekroond tot Mr. Suriname, terwijl Wekker ervandoor ging met de Bikini Fitness-kroon. De teach-in voor de editie van dit jaar was zondag, nadat vrijdag de inschrijving werd gesloten.

Op 4 november vinden de nationale kampioenschappen plaats in Theater Thalia. De onderdelen zijn bodybuilding (A-, B- en C-klasse), Classic Physique, Men’s Physique, Wellness Fitness en Bikini Fitness. De Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond voorspelt dat onder anderen Wekker dit jaar mag rekenen op geduchte tegenstand van de overige vijf vrouwen in de Bikini Fitness-klasse, onder wie Charelle Meyer. Die heeft dit jaar namelijk goed gescoord in Guyana en op Aruba.

Volgens de bond is ook het judgesteam ready voor het belangrijkste nationale meetmoment. De judges staan onder leiding van Chief Judge Robert Haakmat.

Enkele deelnemers zondag tijdens de teach-in van de nationale bodybuildingkampioenschappen 2023. [Foto: SBWB]