Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Terminal manager Canawaima op non-actief

Terminal manager Canawaima op non-actief

De Raad van Commissarissen van Canawaima Management Company heeft besloten om de leiding op non-actief te stellen. Lesley Daniel, terminal manager, moet per direct thuis blijven en wachten op verdere instructies.

President-commissaris Roché Hopkinson verklaart dat deze kwestie eerst met de minister van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) besproken wordt alvorens details verstrekt kunnen worden. Hopkinson geeft aan dat de RvC wel redenen heeft gevonden voor een onderzoek naar het reilen en zeilen binnen het transportbedrijf.

In het belang van het onderzoek is de terminal manager gevraagd vooralsnog niet naar de werkplek te komen. Tegenover Radio ABC zei Hopkinson verder dat expertise wordt ingezet om het onderzoek uit te voeren.

De president-commissaris benadrukt dat het hier geen disciplinaire maatregelen betreft richting de leiding van de Canawaima Management Company. Als tijdens het onderzoek mocht blijken dat er geen bezwaren zijn geconstateerd omtrent het functioneren van Daniel, mag hij zijn werkzaamheden hervatten.