Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Telesur komt met BlackBerry-service in Nederland

Telesur komt met BlackBerry-service in Nederland

De operaties van Telesur in Nederland draaien op winst. Directielid Kenneth Muringen van Telesur zei afgelopen vrijdag dat Telesur niet meer weg te denken is uit Nederland. De focus ligt bij met name de Surinamers in Nederland. Telesur startte in 2007 met de dienstverlening “onbeperkt bellen” naar vaste lijn in Suriname. Later volgde de tweelanden-sim. Nu kondigt het bedrijf de introductie van BlackBerry-service op haar mobiel netwerk in Nederland aan. Tegen betaalbare tarieven zullen de klanten in de gelegenheid zijn met hun familie en vrienden in Suriname te pingen. De introductie van de BlackBerry- service volgt dit jaar nog.

Muringen heeft vrijdag in de Business Lounge van het Sparta Stadion een korte presentatie gegeven over hun operatie in Nederland. Mike Antonius is met de operatie in Nederland belast. Telesur is al enkele jaren de hoofdsponsor van de Suriprofs. Het bedrijf draait op winst. De diensten van Telesur werden ook vrijdag tijdens de wedstrijd Suriprofs-Groningen goed gepromoot. Suriprofs-voorzitter Stanley Menzo is heel blij met de inzet van Telesur op de Nederlandse markt. Muringen zei dat de komende periode Telesur haar vleugels verder zal uitbreiden naar andere gebiedsdelen waar Surinamers woonachtig zijn. De Antillen is één van die gebieden.

Bij de presentatie waren ook aanwezig Chantal Doekhie, de zaakgelastigde van Suriname in Nederland, ambassadeur Henry Mac Donald van Suriname bij de VN, Susan Derby en Jules Emanuels.

Widjai Khoenkhoen

Dagblad SurinameDagblad Suriname – Suriname's Populairste Krant