Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » Takdier Boys-voorzitter: ‘Elke wedstrijd vanaf nu is belangrijk’

Takdier Boys-voorzitter: ‘Elke wedstrijd vanaf nu is belangrijk’

Vandaag wordt de topper van de SVB Eersteklasse gespeeld tussen Takdier Boys en Boma Star. Met nog 8 wedstrijden te gaan voor beide ploegen, kunnen ze zich nu geen verliespartij meer permitteren. Beide ploegen bezetten nu gezamenlijk de derde plek met 26 punten en bij een eventuele overwinning van een van de ploegen, nemen ze de 2de plaats over van Randjiet Boys. Een gelijkspel gaat niet veel helpen; dit geldt noch voor Takdier Boys en ook niet voor Boma Star. In de eerste ronde lukte het Boma Star nog om met 2-1 te winnen van Takdier Boys.

‘De jongens weten wat hun te wachten staat, dus ik verwacht niets anders dan een taaie wedstrijd’, zegt Takdier Boys voorzitter Sudesh “Boyke” Bissumbhar aan Dagblad Suriname. ‘Daarom hebben we de jongens geen extra motivatie gegeven, maar we hebben alleen gezegd dat vanaf nu elke wedstrijd heel belangrijk is als we het kampioenschap willen halen. Er zijn 8 wedstrijden te gaan en er kan gewoon van alles gebeuren. We beschikken gewoon over alle spelers en ze zullen het aan niks overlaten om de wedstrijd te winnen. Daarom wil ik geen prognose doen, maar hoe je het ook draait of keert we pakken vandaag de drie competitiepunten’, zegt Bissumbhar.

‘We hebben donderdag een heel vlotte training achter de rug gehad, en we verwachten niks anders dan een overwinning tegen Takdier Boys’, zegt trainer Edward Boldewijn van Boma Star aan Dagblad Suriname. ‘Ik heb de jongens gewoon voorgehouden, dat als je wil promoveren naar de Hoofdklasse je vanaf nu gewoon alle wedstrijden moet winnen om de druk op de andere ploegen te vergroten. Het semie-kampioenschap zit erin, en als we geluk hebben kunnen we zelfs kampioen worden van de Eersteklasse. De motivatie en de wil om te promoveren is er, dus we moeten nu gewoon dit alles op het veld bewijzen’,zegt Boldewijn.

Deze wedstrijd wordt vandaag in het Eddy Blackman Stadion afgewerkt en zal om 17.00 uur van start gaan.

Team A

Team B Datum Locatie Tijd
Santos Inter Rica Za.21 apr Nickerie 16.30u
ACoconut FCS Nacional Za.21 apr G.Deul 16.30u
Takdier Boys Boma Star Za.21 apr E.Blackman 17.00u
Real Saramacca De Ster Zo.22 apr Eliazer 16.30u

Overige Eersteklasse wedstrijden:

Dagblad SurinameDagblad Suriname – Suriname’s Populairste Krant