Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Surinaams nieuws » SV Pikin Saron en Directoraat Sportzaken bundelen krachten voor ontwikkeling voetbal te Pikin Saron

SV Pikin Saron en Directoraat Sportzaken bundelen krachten voor ontwikkeling voetbal te Pikin Saron

Het bestuur van SV Pikin Saron heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan Gordon Touw Ngie Tjouw, directeur van Sportzaken. Tijdens de ontmoeting zijn de vroege successen van het damesvoetbal in het dorp besproken, evenals de verdere ontwikkeling van de voetbalsport in Pikin Saron.

Het bestuur overhandigde een sportverslag en een sponsoringsbrief aan de heer Touw Ngie Tjouw. Als wederdienst heeft de directeur enkele representatieve nieuwe sporttenues overhandigd aan en voor de bestuursleden van de stichting. Deze tenues zijn afkomstig van het Public Private Partnerschap samenwerking met Stichting Amigoal in  Nederland.

Het Directoraat Sportzaken heeft toegezegd om, binnen de mogelijkheden en beschikbare middelen van de regering, bij te dragen aan de verdere groei van de voetbalsport in Pikin Saron. 

Het bestuur van SV Pikin Saron is verheugd over de positieve reactie van het Directoraat Sportzaken en kijkt uit naar het bundelen van krachten krachten voor de voetbalontwikkeling van het dorp. Deze samenbundeling zal ongetwijfeld bijdragen aan de ontwikkeling van de voetbalgemeenschap in Pikin Saron en het versterken van de sportieve prestaties van de spelers en speelsters.