Live nieuws en radio streams uit Suriname!


Home » Suriname Herald » Suriname Herald – VHP-topper Vishnudatt ergert zich aan beleid regering

Suriname Herald – VHP-topper Vishnudatt ergert zich aan beleid regering

VHP-topper Vishnudatt ergert zich aan beleid regering

Afbeelding: Suriname Herald – 30 oktober 2023 om 14:46
Bericht: VHP-topper Vishnudatt ergert zich aan beleid regering
Bron: Suriname Herald
Publicatiedatum: 30 oktober 2023 om 14:46

Robert Vishnudatt, lid van de VHP en een prominente criticus, uit zijn bezorgdheid over de bewering dat Suriname de crisis te boven is gekomen. Hij is geïrriteerd en stelt dat als de minister van Financiën zegt dat er geen geld is, de crisis nog steeds niet voorbij is. Volgens hem is er totale verwarring in de communicatie, wat leidt tot misverstanden in de samenleving. Vishnudatt is van mening dat de regering beter had kunnen handelen en de situatie duidelijker had kunnen uitleggen, maar dit nagelaten heeft. Hij begrijpt niet waarom er een Communicatiedienst Suriname (CDS) en verschillende communicatiemedewerkers op het Kabinet van de President zijn, terwijl de informatie niet effectief wordt gecommuniceerd naar de samenleving, wat leidt tot wantrouwen in de regering.

Vishnudatt sprak over verschillende actuele kwesties tijdens een uitzending op D TV Express. Hij uitte ook kritiek op de bouw van de nieuwe vergaderzaal van De Nationale Assemblee, waarvan hij vindt dat het internationale imago van de regering wordt geschaad. Hij keurde het af dat de president, ondanks de grote problemen in het land, vaak het vliegtuig neemt voor buitenlandse bijeenkomsten, terwijl hij iemand anders zou kunnen afvaardigen. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, Internationaal Zakendoen en Internationale Samenwerking heeft vaak waargenomen voor het staatshoofd tijdens diens buitenlandse reizen. Vishnudatt uitte zijn teleurstelling over de effectiviteit van dit kabinet, omdat de regering volgens hem niet voldoende heeft laten zien wat ze heeft gedaan voor het volk. Bovendien bekritiseerde hij het gebrek aan informatie over wat de president precies heeft bereikt tijdens zijn buitenlandse reizen.

Vishnudatt benadrukte ook dat er veel verwarring is ontstaan rondom de toewijzing van grond in het district Nickerie, waarbij namen van VHP-leden werden genoemd. In een specifiek geval wordt vermoed dat land is toegewezen aan Mahinder Jogi. Als dit waar is, vraagt Vishnudatt zich af waarom de man zoveel grond krijgt, terwijl duizenden mensen in de samenleving dringend een stuk land nodig hebben om een huis te bouwen. Hij bekritiseert het feit dat de minderbedeelden in de samenleving niet op de juiste manier zijn geholpen.


Posted

in

by

Tags: